Frågor och svar

  1. jag skulle aldrig sätta min hund där!? är det inte djurplågeri att sätta hunden i hundparkering?

Svar: du behöver inte känna oro!
Den4Dogs har fått godkänt av Animal protection board , Norska Justitiedepartementet , Länsstyrelsen och Svenska Länsveterinärerna i Dalarna har godkänt att Den4Dogs hundparkering är i enlighet med norska och svenska djurskyddslagar/stadgar och förordningar.

VIKTIG INFO FÖR ALLA!

hundparkering har utvecklats av infektionsexperter från Norwegian School of Veterinary science (numera känt som NMBU)- fakulteten för veterinärmedicin & biovetenskaper medicinska vårdindustrin såsom laboratorier, patoligilaboratorier, njurdialys, och djurhållning liksom livsmedelsförädling (rening av både luft/vatten. och expertis från norska veterinärer och kennelklubbar.

-Den4Dogs uppfyller alla krav som ställs i miljön, hygien, säkerhet och för året runt användning även under varma sommardagar.

-UVC-program desinficerar och eliminerar 99% av alla smittorganismer.

-fläktsystem som startar vid +20 och blåser in 1000 liter luft/minut och ger en svalkande frisk luft för hunden under varma sommardagar.

  1. blir det inte smutsigt i en hundparkering och vad händer om en hund gör sina behov i hundparkering?

Svar: Erfarenheten visar att det aldrig förekommit avföring i Den4Dogs hundparkering. Den är konstruerade så att det är onaturligt för hundar att uträtta sina behov i dem. Personal gör även daglig tillsyn och städar om det förekommer sand och smuts.

Ett automatiskt desinfektionsprogram med UVC behandling utförs efter varje användning och på nätterna, rengöringsprogrammet tar bort 99% av alla smittoorganismer och det gör att Den4Dogs hundparkering har mycket renare miljö inuti än det är utanför.

(för en miljö och hygien i enlighet med norska och svenska djurskyddslagar/stadgar och förordningar.

  1. Första gången med hunden i Den4Dogs hundparkering?

Svar: om det är första gången din hunden ska gå in i en hundparkering kan du ta med en filt och lägga in några hundgodisar så att hunden känner sig trygg . Läs mer i tips för första gången du använder.

Är det inte fruktansvärt varmt för en hund att vara i hundparkering varma dagar?

Svar:  Den4Dogs hundparkering har ventiler inbyggda i dörren och väggar med bevisat god ventilation och tillsammans med det automatiska fläktsystemet som alltid startar om temperaturen inuti överstiger +20 grader,

Fläktsystemet blåser in 1000 liter luft/minut och ger en svalkande frisk luft som gör att hunden mår mycket bra i den under sin vistelse i Den4Dogs hundparkering.

  1. Kan andra öppna Den4Dogs hundparkering ?

Svar: Nej. Nyckelkortet är personligt och kan endast öppnas med samma nyckelkort som användes när du öppnade och satte in hunden. Av säkerhetsskäl har vi ansvariga/personal i butik/köpestället med ett Management Card, samt en manuell nyckel som kan användas för att åsidosätta ett nyckelkort om någon förlorat sin nyckel eller om något annat som skett.

  1. Vad händer vid strömavbrott eller om någon bryter strömmen till hunden hålor?

Svar: Den4Dogs är utrustade med ett extra reservbatteri som alltid laddas och startar automatiskt om strömmen bryts.

(reservbatteriet är anpassat & laddas alltid för att räcka i 2 dygn).

Har andra frågor? Kontakta oss!