Info om hur du använder hundparkering

Gör så här:

  1. Se till att ha ett nyckelkort tillgängligt, Nyckelkortet införskaffar du på butiken som har Den4Dogs hund butik & köpstället anges på dörren på Den4Dogs hundparkering. Håll nyckelkortet näre intill displayen på Den4Dogs hundparkering, vänta till -enheten piper- och dörren öppnas.
  2. Led in hunden lugnt och spendera lite tid och se till att det blir en positiv upplevelse för din hund, – gör dina ärenden och känn dig lugn medan hunden vistas i Den4Dogs hundparkering, och se till den några gängar till en början.
  3. När du hämtar hunden (efter max 1 timme), lås upp med samma nyckelkort. Displayen visar hur mycket pengar/belopp du har kvar på nyckelkortet.

Miljön -De flesta hundägare använder oftast hundbur i hemmet, i bilen, på tågresan eller andra transporter till tävlingar / jakten. Om din hund aldrig varit i bur innan så ge beröm och träna för att den ska acklimatisera sig till detta första gången.

hundparkering är helt hygienisk och erbjuder en säker & trygg miljö medan hundägaren gör sina ärenden.

Den4dogs har utvecklats av infektionsexperter (Norwegian school of veterinary science) och testats av erfarna hundägare, i samråd med veterinärer och norska kennlar och resultat visar att de flesta hundar är lugnare när de befinner sig inne i Den4Dogs hundparkering än när de är fastbundna utomhus.

(hygien & miljö i enlighet med svenska djurskyddet och i samråd med länsveterinär och länsstyrelsen Dalarna).

första gången – När du använder Den4Dogs hundparkeringen första gången, kan det vara nya dofter, nya typen av bur eller det nya material som gör att någon enstaka hund kan vara lite försiktig, ge den lite tid och belöna gärna din hund med några av hundens favoritgodis och lägg gärna in en filt så den känner igen sig med välbekanta dofter från hemmet. se till att din hund får en positiv upplevelse av Den4Dogs hundparkering. När hunden är inne och du stänger dörren första gången, vänta och se till att hunden känner sig lugn. När du sedan använt och öppnar dörren igen, ge din hund beröm och några godsaker som belöning när du använt Den4Dogs hundparkering.

Varma sommardagar – i en Den4Dogs hundparkering är det skugga och bra ventilation med ventiler i dörr och väggar .

Om temperaturen överstiger + 20 grader inne i den startar ett automatiskt fläktsystem som blåser in 1000liter luft / minut och ger en svalkande frisk luft för hunden.

Ta gärna med en skål och lite vatten för hunden,  (kom i håg max 1 timme),

hundar vill helst inte lämna en Den4Dogs hundparkering under varma sommardagar när dom sitter där och mår bra av det svalkande fläktsystemet.

(miljö i enlighet med svenska djurskyddet och i samråd med länsveterinärerna och länsstyrelsen Dalarna).

Rengöring-UVC desinficering  -vi har gjort analyser på ca 60 stycken (3.e generation hundparkering) under 2 år som är utplacerade i Norge och det har aldrig hänt att någon hund utfört sina behov i den eller att annat tillbud skett.

Den4Dogs hundparkering desinficeras och rengörs med ett UVC-ljus efter varje användning och varje natt, den genomgår ett rengöringsprogram som eliminerar  99% av smittoorganismer såsom kennelhosta, noskvalster. m,m .

Den4Dogs hundparkering har en renare miljö inne i Den4Dogs än det är utanför. Den4Dogs hundparkering är desinficerad ren och hygienisk efter varje hundbesök.

(i enlighet med Norska & svenska djurskyddet och i samråd med länsveterinärerna och länsstyrelsen Dalarna).