Produktinfo – 3:e generation hundparkering

3:e generationen Den4dogs Hundparkering och detta nya koncept har utvecklats med erfarenheterna från tidigare modeller och I samråd med expertis från myndigheter, hundexperter, affärsinnehavare, köpcenter och kommuner har vi kommit fram till en lösning som gör det lönsamt för butikerna att ha Den4Dogs Hundparkering tillgängliga som en tjänst och som uppfyller alla kraven på säkerhetsaspekter för att ta vara på hundar och hundägares behov.

(i enlighet med Norska & svenska djurskyddet och i samråd med länsveterinärerna och länsstyrelsen Dalarna).

rdelar med 3: e generationen hundehi:

  • Ny design, byggd i robust plastmaterial.
  • Har automatisk fläktsystem (temperaturstyrd) som startar när det överstiger +20 grader inne i den och blåser in 1000 liter luft/minut och ger en svalkande frisk luft för hunden under varma sommardagar.
  • Rengöringsprogram UVC desinficering. startar efter varje användning och varje natt och steriliserar Den4Dogs hundparkering till 99% mot smittoorganismer dvs omfattande rengöring mot ex noskvalster, kennelhosta m,m
  • LCD-displayen visar tydligt temperaturen i hundparkering, och den visar tiden hur länge hunden har varit där m,m
  • Elektroniskt lås, öppnas och stängs trådlöst med hjälp av elektroniskt nyckelkort som hundägare köper i butiken. Detta är samma typ av trådlösa kort som används till exempel på hotell, livsmedelsbutiker, bussar och liknande.
  • Nyckelkorten är personliga så att bara du kan öppna & stänga Den4Dogs hundparkering med ditt nyckelkort.         Dessutom har butiken ett ”Admininistrationskort” och en säkerhetsnyckel som butikspersonal ansvarar och öppnar med om någon förlorat sitt kort.
  • Backup systemet (inbyggt batteri för 2 dygn) gör att det kan användas som vanligt även vid strömavbrott.
  • Designad för enkel och snabb rengöring. Det finns inga skrymslen och vrår där smuts kan samlas och med släta rena ytor inuti gör att rengöring tar bara 1-2 minuter. Hundar gör normalt inte sina behov i denna typ av bur, så det är bara en fråga om lite hår, damm och smuts.
  • Prototypen har CE-certifiering och genomgått omfattande tester för att uppfylla djurskydd/lagar och förordningar i Norge och Sverige, och den har fungerat felfritt i över två år.

Den4Dogs hundparkering har fått mycket uppmärksamhet i media, läs mer här