Rekommenderad placering

Erfarenheter med hund parkeringsmöjligheter under de senaste åren har gett oss en god kunskap vart Den4Dogs hundparkering bör installeras. Den bästa platsen är cirka 10-20 meter från ingång / Entrèn, eller att den står i lämplig närhet till den naturliga kundströmmen till/från butiken, Hundparkering ska stå väl synliga med bra placering så att hundägaren hittar den lätt och kan använda den.

Placering 10-20 meter från ingången:

  1. Det är lättare för kunderna att hitta hundparkering och de används mer.
  2. Placera hundparkering i närhet så hundägaren enkelt kan köpa nyckelkort eller få hjälp av anställda/admin i frågor med ex, brutna nyckelkort.

synlighet/närheten minimerar även risken för vandaliseringar.

  1. Hunden är lugnare och den känner sig trygg och kan titta ut på förbipasserande genom ventilerna på dörren.
  2. närhet för väktare & personal för en bättre översikt av hundparkering och enklare för butikspersonal som kan öppna/stänga hundparkering i samband med butiken & köpställets öppet/stängningstider.
  3. placeringen gör det enklare för personal/admin att underhålla och sköta vid behov
  4. Hundparkering är utvecklad för att kunna stå i direkt soljus (temperaturstyrd fläktsystem), det automatiska fläktsystemet startar automatiskt vid +20 grader inne i hundparkering och blåser in 1000 liter luft/minut som blåser in en svalkande och frisk luft för hunden.

-hundägare kan ha en tro att det blir för varmt i hundparkering varma dagar och därför används dom mer om hundparkering placeras i skuggan.

-känn ingen oro! hundparkering är helt säker för hunden under varma sommardagar med det automatiska fläktsystemet.

-TESTER varma sommardagar! har visat att hundar inte vill gå ut ur hundparkering när den suttit där varma sommardagar.

Se bilder referenser på Den4Dogs hundparkering som finns utplacerade på butiker/varuhus och köpställen.